29 APR 2019 20:08

Nu har jag ändrat utseende på Sommens Segelsällskaps hemsida. Nyheter inom klubben har hamnat högre upp på förstasidan. För att det ska bli lättare att se våra nyheter inom klubben.

  • Uppdaterad: 29 APR 2019 20:08

Det har inkommit önskemål att det ska bli lättare att hitta nyheter från Sommens Segelsällskap på vår hemsida. Därför har jag flyttat upp dem högre upp och flyttat den gamla informationen till Klubb Information Det innebär att Klubb nyheterna kommer direkt upp när man kommer in på sidan.

Förrut så låg länkarna längre ner utan bilder och med mindre text. En skillnad till är att det är en bild för varje nyhetslänk ifall det finns någon bild att lägga ut. Det är bara för att det ska se lite mer inbjudande ut och locka fler att läsa äldre inslag.

Men man kan gå samma väg nu som förrut genom att klicka sig via meny´n Nyheter/NyheterSSS för att se nyhetslistan.

Så vad tycker ni? Om ni har åsikter om vår hemsida så skriv ett mail eller på något annat sätt framföra era åsikter. För en hemsida kan byggas på så många olika sätt och det är lätt att man missar något som man inte har tänkt på. Det kan vara någon uppdatering jag har glömt tex.

Jag vill gärna höra era åsikter och vad som kan förbättras.

Dan Viklund
dan.viklund@sommensss.se