Sommens Segelsällskap


Vi som seglar på sjön Sommen 

Välkommen till vår hemsida. Här kan man läsa om klubbens verksamheten. t.ex. om Styrelsen, möten, kappseglingar, vad som händer i hamnen och på uppläggningsplats.

En viktig del är vår policy när det gäller droger och hur vi är mot varandra. Funderar ni på att hyra våran fina klubbstuga finns mer information om och hur ni kan kontakta oss se Klubbhuset. Vill ha kontakt med styrelsen se mer på siden Styrelsen. Under fliken Nyheter hittar ni mindre inlägg om vad som händer i klubben och lite annat inom båtvärlden.

Om ni är intresserad av seglarskola och vad ungdomsavdelningen håller på med läs mer på Om SSS Ungdom. Vi som seglar och alla andra som är på sjön är mycket intresserad av hur vädret kommer att bli och har en sida med väder information om hur det är i runt sjön Sommen

Har du något du gärna vill dela med dig till andra inom klubben tex bilder, händelser eller annat intressant som du vill varna eller flagga för, Gå till sidan Tips till hemsidan skriv några rader och eventuellt lägg till en bild som vi sedan kan göra ett reportage eller informera våra klubb kamrater med.

Foto. Göran Franzén från Sjön Sommen 2013