Vi som seglar på sjön sommen

Information från Årsmöte 2019

10 NOV 2019 10:15

Under årsmötet fick vi information om året aktiviteter och händelser. Det har utförts renoveringar i hamnen och på bryggor. Klubben har ett aktivt seglande både i tävlingsform och utbildnings syfte.

  • Uppdaterad: 10 NOV 2019 10:15

Vi gick igenom dagordningen med de olika årsberättelser från de olika sektioner. De man kan konstatera är att det händer en heldel under klubbens regi. Med all verksamhet inom hamn med renoveringar och nya bryggor.

Klunkaviken

Flytt av de gamla bryggor till Klunkaviken, där de uppskattar de stadigare och rejälare bryggorna och att man har lagt en vågbrytarbrygga för mindre sjögång in mot viken.

Ove informerar

Av Ove vår kassör fick vi en inblick i vår budjet och hur vi klarar våra underhåll av hela vår verksamhet. Att vår uthyrnaing av klubbstugan har ökat markant och att det är högt tryck på flerbåtplatser. 

Styrelsen fick godkänt av revisorerna.

Seglingsnämnden

Seglingsnämnden redovisade vilka seglingar som har utförts.

2019 kappseglingsvinnare

Vinstbevis delades ut för till ettor,tvåor och treor i respektive segling.

Jörgen fick eltjänsttrofén

Jörgen Lantz fick en intäckning i Eltjänsttrofén som delas ut varje år.

Att välja förtoendevalda tar sin tid. Men valberedningaen har gjort ett bra jobb med att fylla alla platser. Några ändringar inför 2020 blir det. Ny seglningsnämnd med Joakim Karlsson i spetsen med hjälp av flera inom klubben som kommer att dela arbetsuppgiften. Vakanta platser finns inom vuxenskoleledare som vi fortsätter söka deltagare till.

Under övrikt diskuterades eventuella nya räknesätt för kappseglingar. Sjökort börjar ta slut och uppdateringar kan vara aktuell. Bryggkommitén får jobba vidare med hur vi ska renovera våra y-bommar.

Avtackning

 (Klicka på bild för att se youtub klipp.)

Som avslutning avtackades Seglingsnämnden och Vuxna segelsskolledarna med blommor och stora applåder. För all arbete de har utfört för klubben.

Blommor

Kvällen avslutades med kaffe och goda tillbehör.

/Dan Viklund

Valda inför 2020

Föregående

Välkommen till Årsmöte 2019

Nästa

Våra nya bryggor i Seglarvik

1 kommentar

  1. Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén