En smörgås med gott pålägg smakade bra efter utfört dags verk. När vi alla var samlade går det fort att få i dom. Under fikat fick vi lite information om vad som händer inom klubben av Ove och Rickard.

 Här är några saker de framförde:
Det pågår ständigt förbättringar av bryggor och under vintern har det placerats ut en sprängmatta mellan de yttre bryggorna för att minska styrkan av vågorna som kommer in mot båtar innanför.

Har anlitat Petrus som håller uppsikt på kedjor och bryggstatus och byter ut defekta delar.Finns det frågor angående bryggor så ta kontakt med respektive bryggansvarig.

Sommens Segelsällskap håller på att bygga en lekplats på tomten med specialsand mm enligt alla normer. (Kommer med bilder så fort den blir klar)

Ove påpekade att alla båtar måste vara försäkrade och fick tips om Svenska sjö som har bra försäkringar. Tänk på att förtöjningarna måste vara rätt utförda för att inte skada varken båt , bommar eller bryggor.

Rickard visade kläder och dekaler mm med Sommens Segelsällskaps logga på. Passa på för det finns inte mycket kvar till detta pris. Kontakta Rickard för mer info.

Blandade bilder från dagens iläggning 30/4 2016