Claes_Gustav

Claes Olivecrona och Gustav Morin från Hamnen.se

Det är som att möta gamla kompisar när man börjar snacka med Claes och Gustav.
Trots att de inte känner mig så infinner sig en varm och gemytlig känsla. Har man sett deras tester och inslag om både ena och andra inom sjöfart i Hamnen.se så märker man att humorn inte ligger långt bort och den finns även där när man träffar dem lite privat.

 

Jag skulle bara ta en bild, men de fångade in mig i deras grupp där de var nyfikna var jag kom ifrån och om hur vårt båtliv i en insjö ser ut. När jag nämnde Sjön Sommen och den härliga natur med fina skärgård och nästan orörda platser som finns här. Fick jag Hamnen_sereda på att de funderar på att göra något om hur båtlivet i en insjö ser ut.

En dator fanns i närheten så jag passade på att visa vår hemsida och filmen om Folkboat Sailing in Lake Sommen. Försökte ge en bild hur det båtlivet ser ut i Sjön Sommen med fullt av aktiviteter med både kappseglingar och familjebåtar med soldyrkare. En fast båtplats kan vara svårt att finna. Men inför denna säsong har vi tyvärr låga vatten nivåer som skapar lite problem.

Till slut blev det ett par bilder och jag avslutade med att Sjön Sommen väntar på dem och vi kan ge dem tips på gobitarna.

Välkommen!

Dan Viklund
Sommens Segelsällskap

#alltförsjön, #claesolivecrona, #gustavmorin, #sjönsommen, #sommenssegelsällskap, #hamnen.se,  #båtmässa,